top of page

Știai că acum poți avea lampioane zburătoare personalizate?

 

Din cele mai vechi timpuri, oamenii din Orient obișnuiau să folosească felinare din hârtie în scopuri ce au evoluat de la o simbolistică a simplelor metode de a transmite mesaje către oameni sau divinitate la una mai mistică, aceea a îndeplinirii dorințelor și rugăciunilor. Invenție atribuită chinezilor, felinarele realizate din hârtie de orez ce sunt astăzi cunoscute sub denumirea de lampioane zburătoare au suferit transformări importante în decursul miilor de ani. Astăzi, în Occident, oamenii folosesc lampioane zburătoare pentru a însemna acele evenimente cu rezonanță unică în inimile lor.

 

 

Este adevărat, ne-am învățat cu ele și le-am făcut părtașe la cele mai speciale ocazii din zilele vieții noastre. Este vorba de o simplă petrecere pe motiv de distracție fără limite sau doar aniversarea unui apropiat? Cu siguranță acel party nu poate fi privat de atmosfera feerică pe care doar lampioane zburătoare i-o poate conferi.  Mai nou, nici sărbătorile calendaristice sau zilele orașului nu fac excepție când vine vorba de lansări de lampioane zburătoare. Mai ales acum că acestea pot fi și personalizate!

 

 

Într-adevăr, acum poți personaliza lampioane zburătoare în funcție de evenimentul pentru care le achiziționezi. Bineînțeles că acest lucru se poate doar în mediul online. Nu există încă magazine fizice care să vândă lampioane zburătoare personalizate pentru diferite ocazii. În schimb, dacă accesezi un site de pe care poți comanda lampioane zburătoare, ai toate șansele să poți solicita și o personalizare a acestora. Vrei ca lampionul tău să fie inscripționat cu un mesaj anume, de genul „La mulți ani”, „Te iubesc”, „Casă de piatră” sau alte tipuri de felicitări? Ești doar la un click distanță de a reuși! Ba mai mult, este posibil ca lampionul tău să fie personalizat chiar și cu o imagine! Depinde doar de ceea ce îți dorești tu.

 

 

 

În cazul personalizării cu text, culoarea textului trebuie în mod necesar să fie mai închisă decât culoarea lampionului pentru ca scrisul să poată fi lizibil. Dacă este vorba despre o imagine, cromatica joacă iar un rol important. Ținându-se cont de culori, se pot realiza lampioane zburătoare personalizate care să fascineze de-a binelea.

 

 

Este mult mai eficient să alegi să-ți personalizezi lampioanele zburătoare decât să inscripționezi tu mesaje pe care să le înalți apoi la cer. Vei evita să zgârii suprafața foarte fragilă a lampionului. Metoda prin care se poate personaliza un lampion zburător este prin imprimare, ceea ce garantează calitatea și frumusețea felinarului magic. Gândește-te la momentul în care vei lansa lampioane zburătoare personalizate spre cer! Trăirile de moment vor fi de două ori mai intense știind că dorințele sau gândurile tale sunt atașate de lanterna de hârtie.

 

 

De-a lungul timpului, datorită cererii tot mai mari pentru lampioane zburătoare manifestate de oameni, acestea s-au personalizat fie prin culoare, formă, dimensiune sau categorie. De la simplele lampioane zburătoare portocalii, s-au trecut la culori precum alb, galben, verde, mov, violet și așa mai departe. Forma clasică a lampionului a fost îmbunătățită, rezultând lampioane zburătoare în formă de inimă, dreptunghi, cerc, piramidă, floare de lotus și multe altele. Dimensiunile – mai mici sau mai mari – au reprezentat iarăși o modalitate de a se face distincție. Cât despre categorii, de la originalele lampioane zburătoare s-a trecut la cele suspendate, plutitoare sau decorative. În ciuda tuturor acestor transformări și schimbări pe care lampioanele le-au suferit, rolul lor este același  - de a încânta lumea de pretutindeni.

bottom of page